متهم به رباخواری شده ام، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۹ #18598126

با سلام
تیر ماه نود و هفت با صحبتهای یک مشاور املاک برای سرمایه گذاری در پروژه های مختلفی که داشتن سر ما کلاه رفت و ماشین سانتافه ای رو که داشتیم توسط ایشان زیر قیمت بازار فروخته شد و پول توسط خریدار که آشنای خودشون بود مستقیم به حساب ایشان واریز شد ما فقط به مبلغی که پول پیش ایشان گذاشتیم از ایشان به همون مبلغ سر رسید یکسال چک گرفتیم ریالی بیشتر نگرفتیم
و با صحبت قرار شد ایشون هر ماه هر مقدار پولی که سود داشتن واریز کنن نه تاریخ نه مبلغ فیکس نشد و قرار بر این بود علی الحساب واریز کنن تا سر رسید سال باهم صحبت کنیم که سود قطعی و اینکه بخایم ادامه بدیم یا خیر رو مشخص کنیم .ایشان چون از اول قصدشون چیزی دیگری بوده از یکسال نه ماه رو سر تاریخ و مبلغ ثابت سی درصد سود واریز کردند .متاسفانه بخاطر شرایط اقتصادی ما دو سه باری درخواست پول کردیم و ایشان ما رو به سر رسید موکول کردند و اینکه پول سرمایه گذاری شده و امکان تحویل نداره .در سر رسید ما به ایشون اعلام کردیم چک رو پاس می کنیم چون میخایم صد تا دلار بخریم که خودشون اعلام کردند که چون در کار خرید و فروش دلار هم هستند و دفتر بورس تهران سهام دارند دلار برای ما خریداری می کنن و تحویل میدن و متاسفانه از مرداد ماه کلا نه پاسخگوی دلار ها بودند نه پول در حساب داشتند نه تلفن ما رو پاسخ دادند
در مهر ماه خورد خورد اصل پول را تحویل دادند و چون نمی توانستن دلار تحویل بدین اختلاف روز با تاریخ خرید رو حساب کردند و چک دادند اون هم نه به ما ،چون از دست طلبکاران دیگه مخفی بودند این چک رو با واسطه به ما رساندند و برای آخر آبان بود که بخاطر جرم‌های جعل سند فراری شدند ما با کلی دوندگی تامین خواسته گرفتیم و چون ایشان فراری بودند زمان دادگاه بسیار طولانی شد اسفندماه ایشون به جرم جعل سند بازداشت شد و اردیبهشت بر علیه ما به جرم ربا خواری شکایت کرده اند .
دادیار پرونده رو به کارشناس ارجاع دادند ایشان سودهای علی الحساب ماهانه رو بعنوان اضافه دریافتی اعلام کرده اند
و با اینکه صدای ضبط شده و پیامدهای خرید و فروش دلار موجوده نوشته اند براشون محرز نشده
دادیار هم اعلام کردند که مشکوکن ولی چون اضافه است نظرشون بر رباست ولی هنوز حکمی نداده اند و دوباره ارسال شده برای کارشناس
نظرشون هم اینه چون قراردادی بین ما بسته نشده پس رباست
در صورتی که ما اگر اینکاره بودیم که حداقل چک ماهانه از این اقای نسبتا محترم دریافت میکردیم
با این اوصاف و اینکه دادیار اصلا اجازه دفاع نمیده میخاستم نظر شما وکلای محترم رو بدونم که چطور باید دفاع کنم و آخر این جریان کاملا ساختگی چه خواهد شد
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مخاطب عزیز
شما می توانید اعلام کنید بدلیل اینکه ایشان اعلام کرده سرمایه گذاری می کند قرارداد شفاهی مضاربه است