آیا یکی از ورثه می تواند ملک ورثه ای را بدون رضایت سایر وراث به نام خود سند بزندو درصورت شکایت قابل ابطال است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۶۹ #18589075

خانواده مادر بنده ۳تا دختر و ۱پسر بودن یکی از خاله هام فوت شد سال ۸۴ دایی بنده هم رفت و آمد نمیکرد با ما مادربزرگم سال ۹۱فوت شد.پدربزرگم بعد فوت همسرش مریض شدن و خاله من با شوهرش ایشان و بردن خونه خودشون نزدیک۲سال ما تا قبل فوت پدربزرگم خونه ایشون ساکن بودیم خاله من شکایت کرد از ما گفت از جانب پدرم وکیل شدم و شکایت کردم حکم تخلیه گرفت از ما و خونه پدربزرگم و بعد از فوت ایشون بنام خودش زد.میشود این سند که بنام ایشون شده رو باطل کرد تا انحصار وراثت انجام شود؟

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام انتقال ماترک به غیر از وراث ، امکان ندارد مگر این که انتقال دهنده وکالت داشته باشد یا انضای وارث را جعل کند . ظاهرا می توان دعوی کیفری نیز مطرح نمود . از نظر حقوقی هم اعلام بطلان معامله و ابطال سند رسمیمی توان دادخواست داد .

با درود فراوان
بله میتوانید ابطال نمایید .

بله قابل ابطال است
م