آیا میتونم بخاطر منزلی که تهیه کردن تمکین نکنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۷ #18586294

با سلام
همسرم مکرر بنده را به منزل پدریم میاره با عناوین مختلف بعد به پدرم میگن منتظر باشید طلاق میدهم بعد از چندین ماه با وساطت اقوام خودم به منزل مراجعه میکنم مهر ۹۶ دوباره این اتفاق تکرار شد همسرم چند ماه بعد از ارتش اخراج شد و از اونجای که منزل ما داخل پادگان بود دیگه خونه برای مراجعه بنده نبود جلسات دادگاه که هر کدوم دوس داشتن اومدن اعتیاد ایشان برای من ثابت شده وکیلشون مدعی دلیل اخراج تمام شدن قرارداد کار یشه ولی من برای تعویض دفترچه درمانی که مراجعه کردم گفتن توی سیستم اخراج دائم ثبت شده یک سال نفقه گرفتم یک بارم درخواست تمکین شو بخاطر عدم حضور در دادگاه رد شده دوباره درخواست تمکین دادن درامدشون ۷۰۰ هزار تومن عنوان کردن که ۲۰۰ تومنش اجاره خونه است یه دختر ۳ساله دارم که خضانتشو گرفتم از دادگاه
میخواستم بدونم میتونم طلاق بگیرم قاضی به من گفتن هزار راه بجز ازمایش برای اثبات اعتیاد همسرم هست
منزلی که همسرم تهیه کرده دو تا اتاق روی پشت بام منزل پدر شون هست پدر و مادر من فرهنگی هستن در شهر محل سکونت همسرم خونه داره ولی توی روستا زندگی میکنیم خونه بزرگ و مناسبی داریم ایا میتونم بخاطر منزلی که تهیه کردن تمکین نکنم همسرم کارت پایان خدمت نداره میتونم در جلسه تمکین علت اخراج و نداشتن کارت رو شرط تمکین قرار بدم
ببخشید طولانی شد با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانید با تقدیم لایحه دفاعیه عنوان کنید که منزل متناسب با شان خانوادگی شما نیست و تمکین نکنید

ضمن اهدای سلام و احترام
اقامتگاه زن شوهر دار همان اقامتگاه شوهر است مگر اینکه در سند نکاحیه(عقدنامه) مسکن علیحده تعیین شده باشد و اختیار مکان سکونت با زوجه باشد اما چنانچه مکانی که جهت سکونت تهیه نموده در حد شان شما نباشد و یا بیم ورود خسارت عرضی و یا بدنی باشد تا تهیه منزل مناسب میتوان تمکین نکرد

سلام
شما باید به درخواست عدم تمکین ایشان اعتراض و دلیل خود را متناسب نبودن با شؤنات زوجه عنوان کنید
لذا بیکاری عدم شغل و اعتیاد هیچکدام در صورت عادی دلیل موجهی برا طلاق نیست مگر اینکه هر کدام از اینا منجر به عسر و حجر باشد که میتوان مبنا طلاق قرار گیرد ولی در هر صورت شما میتوانید دادخواست طلاق توافقی رو بدهید