من برای طلاق اقدام کردم و مهریه من عندالاستطاعه است، ولی دادگاه درخواست طلاق را رد میکند من از چه طریقی میتوانم‌ طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۱۰ #18581266

من ۲ سال و ۴ ماهه که همسرم ترکم کرده خونه پدرم زندگی میکردیم بعد با یه دعوا منو ترک کرد و خونه اجاره کرد و عدم تمیکن و ازدواج مجدد گرفت

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام .طی اظهارنامه ای آمادگی خود را برای زندگی مشترک اعلام نمایید درصورتیکه ازطرف ایشان اقدامی صورت نگیرد بعد از شش ماه متوالی میتوانیدعسر وحرج خویش را اثبات واقدام به گرفتن حکم طلاق نمایید بهتر است از یک متخصص برای روند کار مشاوره دریافت نمایید

شما با ارسال اظهارنامه آمادگی خود جهت ادامه زندگی مشترک را به همسرتان اعلام کنید درصورتیکه قبول ننمایدعلیه همسرت به دادگاه شکایت نمایید

بادرودوسلام باوکیل دادگستری مشاوره نمایید.

با سلام و درود . مطالبه مهریه و درخواست طلاق دو مطلب جداگانه است . اگر زوج شش ماه متوالی زندگی مشترک را ترک کند شنا میتوانید درخواست طلاق نمایید

با سلام
حق طلاق در حقوق ایران حق مرد است
علل عمده و مهمترین موضوعاتی که زن به استناد آنها می تواند طلاق بگیرد به شرح ذیل است:
اعتیاد مضر شوهر
نپرداختن نفقه حداقل به مدت ۶ ماه
مریضی سخت علاج شوهر
امراض مقاربتی شوهر
بچه دار نشدن زوج
ترک زندگی توسط زوج
ازدواج مجدد بدون رضایت همسر اول
محکومیت شوهر به زندان بالای ۵ سال یا ارتکاب به جرایمی که بر خلاف شان زوجه است
سورفتار و سو معاشرت ( ضرب و جرح، توهین،… )
عدم تهیه مسکن برای مدت غیر متعارف
اثبات خیانت همسر در دادگاه
با شرایطی کراهت شدید زوجه همراه با بذل کل مهریه
بلاتکلیف رها کردن زوجه
نداشتن رابطه جنسی برای مدت غیر متعارف
مشکلات زناشویی ناشی از عیوب مرد
رابطه جنسی غیر متعارف
با شرایطی دوری طولانی زوجین از همدیگر

با درود اگر شش ماه متوالی زندگی مشترک را زوج ترک کند شما می‌توانید تقاضای طلاق نمایید.
تشریح دقیق و ارائه راه کار مستلزم گفتگوی طرفینی با یک وکیل متخصص است

سلام
مطالبه مهریه و درخواست طلاق دو موضوع جداگانه هستند بهتر است با وکیل صحبت کنید و مشاوره بگیرید.