یک خواهر سهم خود را به یکی از برادران بخشیده با نامه دستی و امضا دهیار وقت و شاهد و اثر انگشت و امضای خود؛ سندیت قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۶۷ #18560473

چند خواهر و برادر در ملک روستایی وارث هستند
اکنون جهت دریافت سند :
یک خواهر از پدر با سایر وراث یکی است از مادر جدا تقاضای یک سهم بعلاوه یک هشتم مادر مرحومش را نیز دارد ایا یک هشتم از زمین است در غیر اینصورت معیار محاسبه یک هشتم مادر مرحوم ایشان چیست؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود همسر متوفی یک هشتم از اموال منقول و قیمت اموال غیر منقول را ارث می برد

سلام.همسر متوفی یک هشتم از اموال منقول و قیمت اموال غیر منقول را ارث می برد.

باسلام
بله سهم مادر یک هشتم میشود واز قیمت زمین ارث خواهد برد

همسر متوفی از ماترک ۱/۸ از اموال منقول و قیمت ۱/۸ از قیمت اموال غیر منقول خواهد بود

سلام.مادر ایشان قبل از پدر شما فوت شده اند یا بعد از ایشان؟ فقط اگه بعد از پدرتون فوت شده باشن ارث میبرن.
سوال دوم:مادر خودتان در قیدحیات هستند؟ اگر در قید حیات نیستن آیا قبل از پدرتون به رحمت خدا رفتن یا بعد از ایشان؟ اگر در قید حیات باشن یا بعد از پدرتون فوت شده باشن، سهم همسر پدرتون یک هشتم نیست بلکه یک شانزدهم است.زیرا زن یا زن‌های متوفی باهم یک هشتم میبرند یعنی اگه مردی چهارتا زن داشته باشه، چهارتا باهم یک هشتم میبرن یعنی هر کدوم یک سی و دوم ارث میبرن.
زن یا زن های متوفی یک هشتم از اموال منقول و قیمت اموال غیرمنقول ارث میبرن.زمین و خونه میشه غیرمنقول.

همسر متوفی یک هشتم از اموال ایشان را ارث میبرد

با سلام..
در اینخصوص سهم الارث همسر متوفی یک هشتم از اموال منقول و یک هشتم از قیمت اموال غیر منقول خواهد بود..
موفق باشید..