آیا بنده متهم محسوب می شوم یا نه؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۳۱۸ #18558990

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما سرور گرامی بنده دبیر رسمی آموزش وپرورش با گزارش سازمان بازرسی کل کشور به اتهام نقض قانون منع مداخله کارکنان دولت در معاملات(بدلیل شرکت در مزایده بانک دولتی) به دادسرا معرفی شده ام و پرونده در این زمینه تشکیل شده و مقید به وقت نظارت شده است . بنده به موضوع دولتی بودن بانک جهل داشته و فکر می کردم بانک مزبور خصوصی است. و فاقد هرگونه سوءنیت پس از اطلاع از موضوع از مزایده انصراف و مزایده باطل گردید. و شرایط به حال سبق برگشت حال سوال دارم آیا بنده باز هم متهم محسوب می شوم یا نه لطفا در جهت اثبات بی گناهی بنده را راهنمایی بفرمایید. ارادتمند یم

مشاوره حقوقی کیفری
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
جهل به قانون رافع مسئولیت نیست،ممکن است مشمول تخفیف قرار بگیرید

باید عدم سو نیت را اثبات کنید ...

باسلام. به نظرم این دفاع شما قابل توجه و استناد است.

درود
جهت دفاع عدم سوء نیت خود را اثبات نمایید .

با سلام بله مجرم هستید لیکن باید عدم سو نیت خود را اثبات کنید

سلام اقدام شما واجد وصف مجرمانه است

شما متهم محسوب می شوید و باید عدم سوءنیت خود را اثبات نماید تا تبرئه شوید