تنها سندی که از این قرار داره مکالمات من از طریق واتساپ و اسکرین شات ایا میتونم قانونی اقدامی کنم یا خیر؟

پرسیده شده
۲۹ پاسخ ۵۲۱ #18527251

بنده یک ماشین به قیمت یک میلیارد به عنوان واسطه برای فردی فروختم توافق لفظی کردیم که چهل میلیون کمیسیون به من پرداخت کنه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اسکرین شات یک اماره است و حدود اعتبار آن برای صدور حکم بستگی به نظر قاضی دارد بنابراین بهتر است شما به دلایل دیگری چون شهادت شهود نیز استناد نمایید

بادرودوسلام مستندومستدل به پیام ها اقدام نمایید.

مستند به شهود و پیام ها اقدام کنید..

با درود به استناد شهادت شهود و مدارک و پیامکها میتوانید اقدام کنید

اقدام که می توانید انجام دهید ولیکن بهتر است به شهادت شهود نیز استناد نمایید

سلام با شهود و پیام ها و .... می توان اقدام کرد ....

با سلام بله امکانپذیر هست،ولی اگر شاهد هم دارید برای محکم کاری ب محکمه ببرید،ان شاءالله به حقتون برسید