شکایت از آن مرد با چه عنوانی مطرح شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۳۹ #18491052

عرض سلام و وقت به خیر
شیراز هستم
۵ ساله ازدواج کردم سر بدقولی و یه مشکلاتی خانومم باهام بد شده
یه مدت شبا با یکی تماس تصویری حرف میزد فهمیدم پسره باش دعوام شد
تعطیلات با دوستاش میره تفریح که حال و هواش عوض بشه بعد اتفاقی دوربینشا دیدم معاشقه با یه پسر داشته یه ۲۰ تا عکس نامشروع
فایلهای خام دوربین با تاریخ و ساعت هست
همون پسره س
میشه از پسره به جرم بوسه محصنه شکایت کرد؟ مجازاتش چیست؟
میخوام قانونی برم اگر نه کار به دعوا میکشه

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلاو احترام

طبق توضیحات شما صرفا می توان با عنوان جرم روابط نامشروع طرح شکایت کرد.

مطابق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی:
« هر گاه زن و مردی که بین آنها علقه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا از قبیل تقبیل ‌یا مضاجعه شوند، به شلاق تا نود و نه ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با عنف و اکراه باشد فقط اکراه ‌کننده تعزیر می‌شود.»

رابطه نامشروع یکی از جرایم منافی عفت میباشد که حتما نیازی به شاکی خصوصی ندارد. یعنی جرم رابطه نامشروع به دلیل اینکه موجب برهم زدن نظم جامعه میشود، جزء جرایم غیرقابل گذشت میباشد. در صورتیکه شاکی خصوصی نداشته باشد و یا رضایت بدهد، مجازات فرد از بین نمیرود.

راه های زیادی برای اثبات رابطه نامشروع وجود دارد که موارد اصلی آن اقرار، شهادت شهود و علم قاضی است.
البته در چنین پرونده هایی علم و دانایی قاضی بسیار مهم است. پیامک و چت و تصویر از مواردی است که می تواند به علم قاضی کمک کند.

توجه داشته باشید مجازات جرم روابط نامشروع برای هر دو طرف صادر و اجرا می گردد.

توصیه می کنم جهت پیگیری و دفاع در زمینه روابط نامشروع حتما با وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت و همفکری داشته باشید، چراکه با تجربه و دانش کافی می توان در جهت بهتر به نتیجه رسیدن این موضوع گام برداشت.

سربلند و پیروز باشید.

سلام
بله امکان شکایت به استناد تصاویر را ارید اما در صورتیکه اثبات شود هر دو به ۹۹ ضربه شلاق محکوم خواهند شد.

سلام
امکان طرح دعوا به استناد تصاویر را دارید و در صورت اثبات امر هر دو نفر به مجازات رابطه نامشروع مادون زنا محکوم می شوند

طرح شکایت رابطه نامشروع نمایید

با سلام و احترام. به اتهام رابطه نامشروع از ایشان شکایت و ادله خود را ارائه نمایید جرایم منافی عفت مستقیما در دادگاه بررسی می‌شود جت ارائه شکایت به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید