ارتباط تلفنی بین زن و مرد متاهل از مصادیق رابطه نا مشروع است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۳ #18484118

باسلام. اگر مرد متاهلی در ارتباط باشد با فرد دیگر و زنش متوجه شود و مرد تصمیم به طلاق زنش بگیرد. اگر پرینت پیامک های مرد گرفته شود اما موجب اثبات رابطه نامشروع بین زن و مرد نشود برای مرد و آن کسی که در ارتباط پنهان با مرد بوده چه حکمی وجود دارد؟اگر تنها رابطه نامشروع در حد تلفن پیامک و تماس باشد حکم برای دو نفر چیست؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ووقت بخیر
روابط نامشروع درصورت اثبات طبق قانون مجازات شلاق درپی دارد .علی ایحال باید نحوه ارتباط پیگیری شود . . درصورت اثبات و نظر قاضی پرونده مجازات درنظر گرفته می شود .

چنانچه رابطه نامشروع اثبات نشود طبیعتا برای طرفین مجازاتی نیز نخواهد داشت و در صورت اثبات رابطه نامشروع برای هر دو نفر آنها تا ۹۹ ضربه شلاق در نظر گرفته می شود.