من قصد دارم نام خانوادگیم رو به نام خانوادگی مادرم تغییر بدم، امکان پذیر هست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۵۸ #18483696

سلام خسته نباشید
فامیلی خودم مشکلی نداره اما میخوام به دلیل اختلافات شخصی با پدر اینکارو بکنم

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از طریق ثبت احوال باید این کار را انجام دهید با اجازه محضری افرادی که این فامیلی را دارند باشد

سلام
درصورتی که سن شما به ۱۸ رسیده باشد از طریق اداره ثبت احوال قابل تغییر است.

با سلام با کسب رضایت واستشهادیه از مسن ترین شخص فامیل مادری که دارای این نام خانوادگی میباشد و همچنین درصورت رسیدن به سن قانونی ۱۸ سال میتوانید برای یکبار فامیلی خودرا تغییر دهید.

طبق قانون اشخاصی که به سن قانونی رسیده باشند می توانند درخواست تغییر نام خانوادگی خود را به اداره ثبت ارایه کنند و در صورتی که اداره ثبت مخالفت کند می توانند دادخواست خود را برای تغییر نام خانوادگی به دادگاه تقدیم نمایند

در صورت بالای سن ۱۸ سال بله میتوانید

سلام در صورت رعایت قاعده تقدم حق فامیلی ، کسب اجازه از مسن ترین فرد فامیل مادری و تهیه استشهادیه مناسب میتونید از طریق دادگاه اقدام به تغییر فامیلی تون کنید

در صورت رسیدن ب سن قانونی جهت این موضوع این امر برای شما میسر هست