همسرم علیرغم میل باطنی و با زور و دعوا من را به مهمانی می برند،آیا چنین حقی دارند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۸۸ #18458233

باسلام
همسرم علیرغم میل باطنی و با زور و دعوا من را به خانه اقوام درجه یک خودشون مثل خانه پدر، خواهر و... می برن و خودشون به بهانه های مختلف اونجارو ترک می کنن.
خواستم ببینم زوج به لحاظ قانونی اجازه همچین کاری دارن؟ اگر بنده نخوام اصلا با ایشون مهمونی برم برخلاف قوانین عمل کردم؟می تونن طرح شکایت کنن؟ و یا این حق رو دارن برای تلافی اجازه رفتن به خانه پدر و خواهرم ندن؟
پ.ن
وکلای عزیز ۲سوال مطرح شده لطفا به هردو پاسخ دهید پیشاپیش تشکر می کنم.

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
در مورد اینکه شما به حرف ایشون گوش نکنی و خونه پدر و مادر و خواهر و برادر شوهرتون بدون دلیل نرید خیر قانون حقی را برای شما قائل نیست چرا که شما موظف به تمکین عام و خاص از همسر خود هستید.

البته میتوانید لجبازی کرده و نروید که این امر عواقب قانونی برای شما خواهد داشت. و ایشان میتواند از شما شاکی شود.

و اما سوال دوم . ایشون هیچ حقی ندارد که شما را از ملاقات با والدین منع کند. و این امر نیز برای شما قابل پیگیری قانونی است