درمورد چاقوکشی؛ تکلیف دیه چی میشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۳۵۵ #18454096

سلام خسته نباشید
من یه خانم ۳۹ ساله هستم که با اقای صیغه موقت خانده بودیم که یه شب شوهرم منو به خانه ی اجاره خودش برد اون شب برادر شوهرم فهمید برادرش منو صیعه کرده دزدکی وارد خانه شد و وارد اتاق شد منو با چاقو زد ۲ تا چاقو به پای راست ۱ چاقو به پای چپ یه چاقو توی کمر و یه چاقو به گوشم بعد باباش امد و منو به شدت کشت زد در اصل نقشه کشیده بودن من شکایت کردم ۲ و سال و نیم زمان برد تا حکم امد یه سال زندانی برای داداشش و دیه که هم خودش هم باباش هم داداشش باید به من بدن که زندانیش تجدید نظر بخشید حالا مانده دیه که منو دادگاه خواست که امضا برای توقیف اموالش بدم میخوام ببینم میتونانند کاری کنند که دیه را پرداخت نکونند یعنی این چاقو زدنشون از قصد بوده نه دعوای قبلی خیابونی ایا میتونند دیه را کاری کنند پرداخت نکونند چون ماشینو اموالشونا به نام کسی زدند منو راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خیر امکان عدم پرداخت ندارند.

امکان فرار از پرداخت دیه وجود نداشته و از طریق توقیف اموال یا درخواست جلب مطابق ماده ۳ قانون محکومیتهای مالی میتوانید به حق خود برسید .

سلام
در صورتی که محکوم به پرداخت دیه شده اند ملزم به پرداخت هستند حتی به صورت اقساط