برای سندم تو سامانه ها ایرادی پیش میاد؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۸۲ #18453845

سلام.امروز رفتم دفترخانه و ۱سندرسمی ملک تنظیم و یه ۲۰۰ تومن و یه ۵۰۰ تومن حدودا کارت کشیدم.سندم تحویل گرفتم. بعد ظهرش ۵۰۰ تومنه به حسابم برگشت.

مشاوره حقوقی ملکی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام مشکلی در سند پیش نمی اید

سلام و ارادت
خیر برای سند مشکلی پیش نمیاد ولیکن از دفترخانه مذکور پیگیر شوید .

با سلام در این خصوص به دفتر اسناد رسمی مراجعه نمایید

بادرودوسلام ازطریق دفترخانه امکان اقدام می شود.

باسلام
بایدازدفترخانه پیگیرشوید

با درود..
در خصوص انتقال سند بنام شـما هیچ مشکلی حادث نمی گردد و سند انتـقالی معتبر می باشد.. صــرفا سیستم عملیات بانکی دجار مشکل شده که بنظر می رسد که در صورت لزوم از دفتـرخانه مربوطه با‌ شما تماس گرفته شود..

جهت پیگیری به دفترخانه مراجعه فرمائید.