الزام به تمکین به نفع چه شخصی است؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۵۴۷ #18450684

با سلام
اظهارات زوجه: زوج خودش زوجه را به خانه پدری اورده است و زوجه اسکرین شات پیام های زوج را با یک دختر نامحرم ارایه کرده است و بدون دلیل و مدرک گفته که زوج مرا زده است..
اظهارات زوج: اظهارنامه فرستاده شده و بعد دادخواست الزام. زوجه خودش قهر کرده است و روزی که خواسته اند به خانه مشترک برگردند پدرومادر زوجه مانع شده اند. استشهادیه موجود است.نفقه پرداخت شده. زوج کارمند است و مشکل اعتیاد و ضرب و جرح ندارد و اینکه خانه مستقل هم دارد

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام نتیجه رسیدگی غیرقابل پیش بینی می باشد.

درود
نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد .

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد لیکن اصل برآن است زوجه باید تمکین کند

سلام
حسب توضیحات احتمالا اینکه زوجه ملزم به تمکین شود زیاد ایت .

بادرود /الزام به تمکین به سود زوج است وامکان اینکه رای به نفع زوج صادر شود وجود دارد

نتیجه قابل پیش بینی نیست

سلام موضوع بستگی به نظر قاضی دارد
انچه مسلم است طرفین باید نسبت به اظهارات خود ادله کافی داشتهباشند