حالا که زن خانه را ترک کرده و به منزل نمیرود، آیا شوهر میتواند اقدامی انجام دهد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۷۴ #18449173

سلام
خانومی با شوهر و مادر شوهر خود هر سه در یک خانه زندگی میکنند، مشکل دارد شوهر اهل غمار و کارهای دیگر هست الان هم بدهی بالا آورده و گریخته و در حال فروش زمین خود هست تا بتواند بدهی خود را بدهد البته این بار سوم هست که اقدام به فروختن زمین میکند و خانم هم در طی ۳ سال بارها قهر کرده و به خانه پدر رفته و دوباره با وساطت خانواده برگشته ولی شوهر دوباره همان مسایل تکرار شده شوهر مظنون به اعتیاد نیز هست و آدم بی مسئولیتی هست، حالا که زن خانه را ترک کرده و به منزل نمیرود، آیا شوهر میتواند اقدامی انجام دهد؟
او زن را تهدید کرده که تو بدون اجازه منزل را ترک کردی من با مامور میام و تو رو میبرم یا باید بچمو بدی، میخواد زن رو بترسونه.
آیا میتونه همچین کاری بکنه؟
تازه پای خودش هم گیره.
تکلیف زنه چیه؟
دیگه نمیتونه ادامه بده چکار باید بکنه؟
ممنون از جواب شما
ببخشید که غلط املایی زیاده با عجله تایپ کردم.

مشاوره حقوقی خانواده
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
زن می تواند دادخواست مطالبه نفقه و تهیه مسکن علی حده تقدیم کند

ایشان بایستی دادخواست الزام به تمکین نمایند و برای انجام این امر نیز بایستی منزل مستقل و لوازم برای شما تهیه نمایند و شما نیز یک سری حقوق دارید که می توانید بر علیه ایشان از آن استفاده نمود

سلام اگر زن خانه را ترک کند برای مرد حق درخواست الزام به تمکین ایجاد می شودو اگر زن در خانه تامین جانی یا مالی نداشته باشد ، دعوی تمکین رد می شود . در خصوص فرزند هم اگر حضان با مادر است ، پدر فقط حق ملاقات دارد .

تهدیدشوهر راجدی نگیرید . همچنین کاری نمیتونه انجام‌بده

با سلام
حتی اگر الزام به تمکین نیز صادر شود ضمانت اجرایش این نیست که شما را با مامور کشان کشان به خانه شوهر ببرند، بلکه نفقه به شما تعلق نمی گیرد و اذن ازدواج دوباره ممکن است از دادگاه کسب کند. چنانچه همکاران مرقوم داشتند در دفاع از عدم امنیت و... استفاده نمایید.

زوج میتواند دادخواست الزام به تمکین به طرفیت زوجه را مطرح کند و زوجه هم باید نداشتن امنیت جانی و اعتیاد شوهر و نپرداختن نفقه را به دادگاه ثابت کند که درصورت اثبات الزام به تمکین زوج رد خواهد شد .

شوهر میتواند الزام به تمکین می خواهد
زن باید اظهارنامه بنویسد مبنی بر این که آمادگی برای تمکین دارد
اگر قاضی این موارد مطروحه را مصداق عسر و حرج بداند حکم به طلاق می دهد مخصوصا اگر اعتیاد ایشان اثبات شود