مدت زمان قطعی شدن چه میزان است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۲ #18426726

سلام.در تاریخ ۱۵ مهر ماه رای به من ابلاغ شده است چی زمانی قطعی میشود؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بسته به اینکه رای صادر از چه دادگاه باشد پاسخ متفاوت خواهد بود علی ایحال چنانچه حکم بدوی بوده و قابل تجدیدنظرخواهی باشد در صورت عدم اعتراض بعد از گذشت ۲۲ روز از زمان ابلاغ به شما (آخرین روز اعتراض ۶ آبان ماه خواهد بود) رای قطعی خواهد شد در صورت اعتراض نیز پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال می شود تا رسیدگی صورت گیرد.

سلام
بستگی به مدتی دارد که در ذیل رای قید شده است، چنانچه ۲۰ روز بوده باشد عملا تا ۶ آبان مهلت داشته اید

سلام. سوال شما ناقص هست. در مواردی رای به صورت قطعی صادر می‌شود و در مواردی هم رای قابل تجدیدنظر هست که در این صورت مهلت تجدیدنظر ۲۰ روز پس از ابلاغ رای بوده و در صورت تجدیدنظر کردن پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارسال می‌شود. رای غیابی نیز ۲۰ روز مهلت واخواهی و ۲۰ روز مهلت تجدیدنظر خواهد داشت.