از چه طریقی می توانم نظریه کارشناسی تکمیلی را بگیرم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۹۹ #18423297

با سلام بنده یه تامین دلیل برای گارانتی خودرو در شورا مطرح کردم
کارشناس در رابطه با همه ی مواردی که درخواست کارشناسی کرده بودم اظهار نظر نکرده و به همین دلیل درخواست نظریه تکمیلی کارشناسی کردم ولی قاضی شورا درخواست بنده را رد کرده حالا می خواستم ببینم به چه طریقی می تونیم نظریه کارشناسی تکمیلی رو بگیریم و از طریق ان شکایت کنیم قاضی هم‌نمی شه حضوری دید که موضوع رو براش توضیح داد و متن درخواست کارشناسی تکمیلی اینجانب را احتمال به دلیل بالا بودن پرونده ها به درستی نخوانده اند !

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان اعتراض به نظریه کارشناسان میسر است...

سلام وقت بخیر
امکان اعتراض نسبت به نظریه کارشناسان را دارید

با درود میتوانید نسبت به نظر کارشناسان اعتراض کنید

سلام میتوانید نسبت به نظر کارشناسی اعتراض کنید

با سلام
نسبت به نظر کارشناس اقدام کنید

باسلام
نسبت به نظر کارشناسی اعتراض کنید

با سلام نسبت به نظریه کارشناسی اعتراض کنید.