فسخ معامله در صورت قطعی بودن قولنامه امکان دارد؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۳۴۶ #18423227

با سلام و عرض ادب
راستش من حدود یک ماه پیش کامیونی از شخصی خریداری کردم و داخل نمایشگاه معامله کردیم و قولنامه ما به صورت قطعی صورت گرفته و من پول ماشین رو کلا پرداخت کردم و فروشنده قبل از ۲۴ ساعت اعلام پشیمانی کرده در صورتی که هیچ شرط و تایمی در مورد پشیمانی در قولنامه ذکر نشده .و این اقا هیچ مدرکی هم به من تحویل نداده ولی نمایشگاه دار کامیون رو به من تحویل داده و بهم گفت چون قولنامه قطعی هست حق پشیمانی نداره .الان بنده باید چیکار کنم؟با تشکر

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام وی امکان فسخ ندارد.

درود بر شما
شما میتوانید فک پلاک کنید

می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و فک پلاک بدهید

باسلام و درود
با توجه به اینکه شرطی در خصوص حق فسخ قید نشده، شما می توانید الزام به تنظیم سند رسمی را مطالبه نمایید

سلام ایشان امکان فسخ ندارد

با سلام
درصورتی که حق فسخی پیش بینی نشده باشد شمامیتوانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید مستند به قولنامه تنظیمی

بدون دلیل موجه و قانونی ک نمی‌توان معامله را فسخ کرد،میتوانید بطرفیت ایشان از طریق دفاتر خدمات قضایی برای الزام ب تنظیم سند رسمی مستند ب قولنامه طرح دعوی کنید