اگر در مزایده من ملک رو به قیمت کارشناسی یا بالاتر بخرم آیا نیم عشر باید پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۳ #18422116

با سلام.
بنده برای ملک موروثی با وارثین به توافق نرسیدم و یکی از وراث درخواست مزایده داده. سوال بنده اینه که
آیا باید قبل از مزایده کل ارزش ملک واریز بشه؟
گر با یکی یا چند نفر از وراث به تفاهم برسم میتونیم اعلام کنیم به تفاهم رسیدیم و پول رو اونها دریافت کردن تا مجبور به واریز کل پول نباشم؟
ممنون از وقتی که میذارین و راهنمایی میکنین.

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرداخت کل مبلغ مزایده بعد از برنده شدن در مزایده می باشد و اگر توافق کنید می توانید مزایده رو لغو کنید

خیر،
شما بعد از برنده شدن در مزایده می بایست پول مقداری را که مالک نیستید پرداخت نمایید