مهریه چگونه و چه میزان به من تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۲۲ #18405312

دختری هستم که ازدواج کردم و در دوران عقد هستم میخوام برای مهریه ام و نفقه ام اقدام کنم، میدونم که در دوران عقد نصف مهریه به زوجه تعلق میگیرد.
اما میخوام بدونم چند ماهی یک سکه بهم داده میشود؟
و نفقه ام در یک ماه چقدر است؟
شغل همسرم دامداری است.

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
در صورتی که در دوران عقد دوشیزه باشید مستحق دریافت نصف مهریه هستید، دریافت مهریه با توجه به شرایط مالی و تمکن و استطاعت زوج تقسیط می شود ، بابت نفقه هم با توجه به آیتم های مورد نظر کارشناس نفقه تعیین می شود .

سلام
تقسیط مهریه با نظر قاضی انجام میشود و بستگی به شرایط مالی زوج دارد
تعیین نفقه نیز با جلب نظر کارشناس انجام میشود

سلام خانم میرزایی
شرایط پرداخت مهریه با توجه به وضعیت مالی شوهرتان است ولی اگر از ایشان مالی می شناسید برای اینکه آن را مخفی نکند زودتر نسبت به معرفی به دادگاه و تامین خواسته اقدام نماید

مهریه را کامل بایستی تا نصف میزان بپردازند و نفقه را کارشناس تعیین میکند

با سلام
شرایط پرداخت مهریه بنا بر توان مالی زوج تعیین میکند . و میزان نفقه هم بستگی به نظر کارشناس دارد

با سلام ووقت بخیر
شرایط پرداخت مهریه را دادگاه بنا بر عدم توان مالی زوج برای زوجه تعیین میکند . و میزان نفقه هم بستگی به نظر کارشناس دارد .