آیا میتونه مشکلی برای توقیف خودرو به وجود بیاره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۷۳ #18397253

سلام
بنده به صورت سوری خودرو خودمو رو طی یک قولنامه به اسم شریکم کردم که اگر نتونستم بدهیشو پرداخت کنم ماشینو رو برداره بعد از این ماجرا بدهی پرداخت شد و من کلا فراموش کردم قولنامه رو فسخ کنم بعد از مدتی ماشینو رو فروخته و تمام مراحل قانونی رو انجام دادم حالا بعد از ۳ سال به خاطر مشکلی که با شریکم پیش اومده داره تهدید به توقیف خودرو میکنه میخواستم ببینم آیا میتونه مشکلی برای توقیف خودرو به وجود بیاره؟ اگر اقدام کنه چقدر زمان میبره تا خودرو توقیف بشه

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله توقیف بسرعت سیستمی ظرف کمتر از چندروز انجام میشود ولی شما نیز میتوانید با شاهد و مدرک ، صوری بودن و ابطال قولنامه را بخواهید.

با سلام اقدام ابطال معامله موصوف به جهت صوری بودن نمایید .و استشهادیه ای به عنوان دلیل ضمیمه کنید .

سلام
چنانچه مبایعه نامه با عنوان شریک شما انتقال پیدا کرده میتواند جهت توقیف اقدام کند

درود
اگر در متن قرارداد ذکر شده باشد که این قرارداد صرفا ضمانت پرداخت دین است، خیر نمی‌تواند مشکلی ایجاد کند اگر پرداخت بدهی را بخوانید اثبات کنید