اون آقا میتونن از طریق فتا پیگیری کنن؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۳۸ #18384244

سلام وقتتون بخیر، دوست من چند روز پیش تو تلگرام از طریق چت ناشناس با آقایی میرن پیوی، این آقا سعی میکنه باهاشون حرف +۱۸ بزنه، و دوست من که مخالفت میکنه ،اون آقا شروع میکنه به فحاشی کردن و دوست منم متقابلا جوابش رو میده، در نهایت دوستم عصبی میشه و میگه شمارت رو پخش میکنم! اما سریعا پیام رو پاک کرده چون همچین قصدی نداشته.
با توجه به اینکه « شمارت رو پخش میکنم» نوعی تهدید به حساب میاد اون آقا گفتن که از طریق فتا قراره پیگیر باشن
دوست منم ترسیده و در لحظه دلت اکانت زده
نمیدونیم اون آقا شماره دوستم رو‌ داره یا نه،اما دوستم آیدی نداشته، اسم خودش هم رو پروفایلش نبوده،عکسی هم رو پروفایلش نداشته، میخواستم بدونم با توجه به اینکه دلت اکانت زده
اگه دوباره برن از اون آقا عذر خواهی کنن ممکنه همه چی ختم بخیر بشه یا اجازه بدن روند قانونیش رو در پیش بگیره؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
امکان پیگیری وجود ندارد

باسلام .امکان پیگیری وجودندارد نگران نباشید

سلام
با توضیحات فوق امکان پیگیری وجود ندارد.

درود دیلیت اکانت امکان پیگیری وجود نخواهد داشت

بستگی دارد که قبل از دلیت اکانت، پرینت اسکرین یا اسکرین شات از پیامها گرفته شده باشد یا نه. ثانیا دلیت اکانت پیامهای کسی که دلیت اکانت می کند را حذف می کند نه پیامهای طرف مقابل را. دوس شما باید بلافاصله و در ابتدا پیامی فرستاده از طریق دلیت برای طرف مقابل پاک کند. یا به بجای دلیت اکانت، سریعا طرف را به همرا دو گزینه پاک کردن محتویات و مارک به عنوان اسپاسم، بلاک می کرد که هر چه بوده بطور کامل پاک شود در این صورت حتی نیازی به دلیت اکانت نیست چرا که اکانت شما بکلی از لیس اکانتهای طرف مقابل حذف می شود.

سلام نگران نباشید قابل پیگیری نیست

باسلام
با دیلیت اکانت امکان پیگیری وجود نخواهد داشت