تغییر نام کوچک به چه طریق انجام میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۴ #18377555

ایا می توانم نام کوچک خود که زینب است به ایناز تغیر دهم

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، ابتدا به اداره ثبت اگر نشد دادخواست خود را به دادگاه ارائه دهید

سلام بله می توانید تغییر دهید

سلام، خیر شما نمی توانید نام خود را تغییر دهید.

با سلام تقاضای خود را از طریق سامانه های موجود متعلق به اداره ثبت احوال ثبت کنید ولی نظر به اینکه نام شما از جمله مصادیق نامهای قابل تعویض در قانون ثبت احوال نمی باشد بعید است موافقت کنند در صورت مخالفت دادخواست به طرفیت اداره ثبت احوال در دادگاه می توانید مطرح نمایید.

سلام
میتوانید دادخواست تغییر نام به دادگاه حقوقی مطرح کنید چنانچه دلیل محکمه پسند ارایه دهید قابل قبول است اما اصولا قضات با تغییر نام ائمه مرافقت نخواهند نمود