با ادعای حقوق و دستمزد توسط کارآموز چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۱,۱۵۵ #18376800

سلام. یکی از کارآموزان شرکت از ما برای حقوق و دستمزد شکایت کرده و پرونده رو به دادگاه حقوقی عمومی ارجاع داده

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
کاراموز هم مانند کارگر عادی دارای حقوق و مزایا قانونی میباشد

سلام
حق و حقوق مطابق با قانون کار به کاراموز هم تعلق و میبایست پرداخت گردد

قرارداد و توافقات شما می بایست بررسی شود

با سلام
به توافقات بستگی دارد

رسیدگی به دعاوی روابط کار در ید هیئتهای تشخیص،تجدید نظر اداره کار رفاه اجتمایی می باشد ،

اگر قرارداد کارآموزی امضا شده و شرایط قانونی محقق باشد بایستی حقوق کارآموزی پرداخت شود لیکن این موضوع در صلاحیت مراجع قانون کار است نه دادگاه

با سلام
کلیه کارگران، کارفرمایان، نمایندگان آنان و کارآموزان و نیز کارگاه‌هامشمول مقررات این قانون می‌باشند.

مزد کارگر در مدت کارآموزی از مزد ثابت و یا مزد مبنا کمتر نخواهد بود.

مزایای غیر نقدی، کمکها و فوق‌العاده‌هایی که برای جبران هزینه زندگی و مسئولیت های خانوادگی به کارگر پرداخت می‌شود در دوره کارآموزی‌ کماکان پرداخت خواهد شد.