در صورت عدم رضایت شاکی چگونه می توانم خودروی خود را از پارکینگ تحویل بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۹۱ #18348031

دیروز یک پسر بچه ۳ ساله در حال دویدن به خودروی من که در حال حرکت بودم از بغل خودرو برخورد کرد و به زمین افتاد،با ۱۱۵ و ۱۱۰ تماس گرفتیم و پس از صورت جلسه کودک با آمبولانس به بیمارستان منتقل شد و خودروی من نیز توقیف گردید.خوشبختانه کودک آسیب جدی ندیده بود و بدون شکستگی و ضربه مغزی تنها با کمی خراشیدگی روی قوزک پا و یکی دو لکه کوچک کبودی روی پیشانی پس از ۶ ساعت تحت نظر بودن در بیمارستان دیشب مرخص شد.
پدر کودک از اتباع افغانی و مادرش ایرانی است. بعد از صحبت هایی که انجام شده بود قرار شد به پاسگاه کلانتری مراجعه کنیم و والدین کودک قرار به رضایت دادن داشتنند. اما اکنون میگویند که از حال کودکشان مطمعن نیستند و میخواهند حداقل ۴_۵ روز منتظر بمانند تا خیالشان راحت شود و بعد رضایت دهند.من میخواستم بدانم که اگر والدین کودک در کلانتری حاضر نشود من چگونه میتوانم خودروی خود را از پارکینگ ترخیص کنم؟آیا باید منتظر آنها بمانم؟یا میتوانم به تنهایی اقدامی انجام دهم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به کلانتری مراجعه کنید و تقاضا کنید پرونده برای تعیین تکلیف به دادسرا ارسال شود . اگر در دادسرا قبول تقصیر کنید ، خودور آزاد می شود اما خوداتن هم برای آزادی باید قرار تامین بسپارید .

به کلانتری مربوطه مراجعه کنید در خواست ترخیص خودرو خطاب دادسرا بنویسید تا تعیین تکلیف شد