تبادل لوایح بعد از مرحله تجدید نظر خواهی به چه شکل صورت بگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۹۸۶ #18339875

با سلام، من زوجه در خصوص تبادل لوایح پرونده مهریه قبلا اینجا سوالی مطرح کرده بودم و مشاوران اینجا گفتند که نیازی نیست تبادل لوایح صورت بگیره ، ولی به هر حال من لایحه مورد نظر رو تقدیم دادگاه کردم، که در مرحله تجدید نظر خواهی رای دادگاه به نفع زوج بود ، زوج ساکن ایران نیست و دو وکیل دارد که رای دادگاه مبنی بر پرداخت مهریه ۱۱۴ سکه به وکیلی که اول به دادگاه معرفی کرده بودن ابلاغ شده ، ولی وکیل دوم که تام الاختیار می‌باشد اعتراض کردند که رای دادگاه نباید به دیگر وکیل ابلاغ میشده زیرا حدود قانونی نداشته و باید به خود زوج ابلاغ میشده، که در دادگاه تجدید نظر مورد قبول واقع شده، با این اوصاف پیشنهاد شما برای مرحله دوم تبادل لوایح چیست آیا نیازی هست که لایحه تقدیم دادگاه کنم؟ و آیا با این اوصاف رای دادگاه باید از طریق سفارت به زوج ابلاغ بشه؟ چون قبلا به مدت سه ماه به خاطر این موضوع پرونده راکد بود
با تشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر وکیل اول قبل از صدور حکم اعلام انصراف کرده باشه و یااقدام به عزل وکیل صورت گرفته باشه قانونا می بایست به زوج ابلاغ بشه ولی اگر هردو وکیل در پرونده ویا یکی از وکلا دارای سمت باشند ابلاغ به هر کدام از وکلا صورت پذیرد کافی است اما نکته مبهم در توضیحات شما این است که نگفتید نقش وکیل دوم که اعتراض کرده در این مرحله چه بوده است؟؟ چون اگر سمتی در پرونده نداشته چگونه اعتراض کرده و دادگاه پذیرفته است؟ بطور کلی این طور به نظر میرسد که وکیل زوج سعی در اتلاف وقت و طولانی شدن مدت زمان رسیدگی دارد تا شما خسته شوید و مجبور به توافق گردید به هرحال به نظر من حتما باید در هنگام تبادل لوایح اقدام به ارائه لایحه دفاعی و ثبت در پرونده نمایید زیرا این حق شماست ولی فراموش نکنید که در لایحه باید دقت نمایید و موارد حقوقی را در نظر بگیرید تا یه وقت برعلیه خود شما استفاده نگردد