چطور اذیت کردن زوجه را در دادگاه اثبات کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۷۸ #18337926

باسلام وکلای عزیز خانوم بنده پسرم را حضانتش را داد به من که شش سالشه من واسه اینکه اذیت نشه گفتم هر روز زنگ بزن وخودش هم کفته اگه نخوای زنگ نزنم و... الان سه روز هست پسرم را تحویل و اوردم تهران ولی زنگ که میزنه میگه نمیای پیش من یا بیام ببرم پسرم مثل خودش دو دل شده الان اینجوری بره نمیتونم اینو نگه دارم خودم سرکار پیش خودم هست و پسرم میگه من پیش اون نمیرم ولی زنگ که میزنه یه کاری میکنه که پسرم میمونه یا بابا میگه یا ماما تذکر دادم که کنترل کن ولی قبول نمیکنه ومیگه پسرم را میخوام لطفا راهنمایی فرمایید به دادگاه شکایت کنم یا چکار کنم

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بهترین راه حل در این زمینه توافق است .

با سلام با توجه به مطالبی که فرمودید توافق بهترین راه حل می باشد

با دلیل و مدارک محکمه پسند.

سلام بهتر است توافقی مشکل را حل کنید ولی در کل به مصلحت کودک است که بیشتر پیش مادرش باشد

بهتر است از طریق توافق موضوع را حل و فصل نمایید

باسلام
بهتر است از طریق توافق موضوع را حل و فصل نمایید

سلام
بهترین راه حل این مشکلات توافق است