ساخت آسانسور در ساختمان بدون رضایت یکی از واحد ها امکان دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹,۴۶۳ #18280

با سلام در ساختمانی 4 طبقه تک واحدی میخواهیم آسانسور نصب کنیم طبقه اول اجازه نمیده با تو جه به بیماری خود و همسر و داشتن مدارک پزشکی میشود کاری کر د

مشاوره حقوقی صورتمجلس تفکیکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه در ساختمانی چهار طبقه , مالکین طبقات دوم ,سوم و چهارم بخواهند در جایی که پیش تر تعبیه شده ,آسانسور نصب کنند و مالک طبقه اول مخالف باشد و از پرداختن سهم هزینه های خود خود داری کند ,وفق ماده 4 قانون تملک آپارتمانها در صورتی که مجموع مساحت آپارتمانها ی 3 طبقه بیش از مساحت آپارتمان طبقه اول باشد , مخالفت مالک طبقه اول تاثیری ندارد و مالکین موافق می توانند از طریق پیگیری قضایی حق السهم مالک طبقه اول را به همراه خسارات احتمالی وصول کنند .

موید باشید