ایا این شخص میتواند با توجه به اینکه قراردادش احکام لازمه بیع مثل امضای خریدار اولیه را ندارد شکایت کند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۳۸ #18272691

سلام یک ملک با سند مشاع تک برگ خریدم ساختم و الان سند ششدانگ دارم یک نفر که زمینش داخل کوچه افتاده و شهرداری حاضر به دادن ما عوضش نیست درخواست ابطال اسناد ۲۵ نفر را کرده که قاضی بارد دعوی در هر دوبار ازش خواست بطلان قراردادهای بیع را درخواست کند تا بررسی شود ایا این شخص میتواند با توجه به اینکه قراردادش احکام لازمه بیع مثل امضای خریدار اولیه را ندارد و حدود زمین نیز با متراژ مشخص در قراردادش نیست اقدام به شکایت مبنی بر بطلان قراردا بیع را بکند؟ ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

متاسفانه نتیجه رسیدگی قابل پیشبینی نمی باشد‌

نتیجه رسیدگی قابل پیش بینی نمی باشد..

مدارک و مستندان نیاز به بررسی بیشتری دارد

می توانید به صحت مبایعه ایراد کنید.

بادرودوسلام نتیجه رسیدگی غیرقابل پیش بینی می باشد.

درود
اسناد و مدارک باید بررسی شود

نتیجه رسیدگی را نمیتوان پیش بینی نمود.