مجازات شرب خمر برای اولین بار چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴,۴۶۹ #18238

برادر بنده به دلیل شرب خمر دستگیر شده با 10 میلیون تومان وثیقه فعلاً ازاد است می خواهم بدانم 1-مجازاتش چیست 2-چگونه اجرا می شود 3-آیا مجازاتش قابل خرید است؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات شرب خمر مشمول حدود بوده و هشتاد ضربه شلاق میباشد.در مرتبه اول

مجازات ۸۰ضربه شلاق حدی
نحوه اجرا : موقع شلاق زدن باید برهنه باشید

سلام و درود
بستگی دارد به درصد خوردن ولی مجازاتش تا ۸۰ ضربه شلاق و جزای نقدی
اگر بار اول باشد میتواند درخواست تخفیف هم کند

در صورتیکه برای بار اول مرتکب این عمل شده باشد به احتمال زیاد با پرداخت جزای نقدی تبرئه خواهد شد.در غیر این صورت به خوردن شلاق و حد محکوم خواهد شد.

موید باشید