راهکار خاصی برای بیان نظرم تو دادگاه هست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۵ #18226584

با سلام
اینجانب با همسرم دعوا داشتم ک کتک و فحاشی و شکستن شیشه ماشینمو در برداشت ..طی شکایتی ک کردم و کلانتری بازجویی شدیم فردا روز دادگاهمونه..البته شاهد ندارم چون دوربین اون مکان نبود ..میخاستم ببینم چه راهکاری بهتره..شوهرم که روز بازجویی فقط دروغ سرهم کرد و گفت قران باشه قسم میخورم ک من همچین کاری نکردم..
میشه یه راهکار خوب کمکم کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
به هر حال این شخص شاکی هست که باید ادعای خودش را ثابت کنه و اصل بر برائت و بی گناهی مشتکی عنه یعنی زوج هست.در گواهی پزشکی قانونی هم صرفا میزان آسیب مشخص خواهد شد و گفته نمیشود که چه کسب این آسیب ها را وارد کرده است.با استفاده از شهادت شهود یا گزارش کلانتری میتونید این مساله را اثبات کنید‌.
موفق باشید

صورت جلسه پاسگاه و دادگاه ارجاع می‌دهد به پزشکی قانونی بابت ضرب و شتم

سلام وقت بخیر به ادله و مدارکی همچون شهادت شهود ونامه پزشکی قانونی استناد نمایید

ادله اثبات دعوا در دادگاه شامل شهادت شهود،اقرار ،سند و مدرک،علم قاضی می باشد

سلام و وقت بخیر
شما باید اثبات کنید که ایشان چنین رفتاری مرتکب شده
سعی کنید با افرادی که صحنه را دیده‌اند گفتگو کرده تا حاضر به شهادت شوند و یا از دادسرا تقاضای تحقیق محلی نمایید تا بتوانید موضوع را اثبات نمایید

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
به شهادت شهود
گزارش کلانتری
و نامه پزشکی قانونی استناد نمایید

با سلام مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید.