اگر بخواهد تا زمان روشن شدن قانونی در کنار بقیه وراث فقط زندگی کند قانونی است یا خیر؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۵ #18209555

بعد از فوت پدر در صورتی که فرزند هیچ خانه و اشیانه ای نداشته و وراث دیگر نه رضایت به فروش نه به اجاره نداده و فرزند به خاطر شرایط بد اقتصادی حتی توان اقامه دعوی نداشته باشد (هم شرایط مالی هم شرم شکایت از مادر برادر و خواهر ) و بخواهد تا زمان روشن شدن قانونی در کنار بقیه وراث فقط زندگی کند قانونی است یا خیر؟ وقتی بقیه وراث به هیچ صراطی مستقیم نیستند و فرزند امکان اجاره جای دیگر نداره باید بره تو کوچه!

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱.پس از فوت متوفی برای سکونت در خانه متوفی نیاز به اذن سایر وراث است.
۲.اما شما به عنوان یکی از وراث میتوانید تقاضای انحصار وراثت کنید و سپس برای دریافت سهم الارث خود اقدام کنید.
۳.در صورتی که توانایی پرداخت هزینه های دادرسی را ندارید میتوانید دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی مطرح کنید

لذا پیشنهاد می‌شود در صورت امکان رضایت وراث را برای سکونت تا زمان تقسیم اموال کسب کنید.و پس از تقسیم اموال در قبال سکونت در این مدت به آنها اجاره بهای سکونت را پرداخت کنید .

با سلام
چون ملک موروثی بوده و رضایت همه وراث بایستی در کار باشد لذا شما بدون اذن و رضایت بقیه نمیتوانید در انجا سکونت نمایید و اگر آنان قصد فروش یا تقسیم سهم الارث را ندارند شما ناچار به اخذ گواهی انحصار وراثت و اقدام قانونی علیه تمامی وراث برای مطالبه سهم الارث خویش هستید

سلام تصرف در مال مشاع باید به اجازه همه شریکان باشد و الا هیچ یک حق استفاده ندارند