سقط بچه بدون اجازه همسر مدرک محسوب می شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۲۱۰ #18194733

سلام خسته نباشید همسرم بدون اجازه من رفته بچشو سقط کرده منم تنها مدرکی که ازش دارم سونوگرافی بقایای سقط
خواستم ببینم من با نگه داشتن اون سونوگرافی بعدها میتونم از این سونو استفاده بکنم که بله این خانوم بدون اجازه من با مادرش رفتنو بچه منو سقط کردن
ممنون میشم جواب بدید

مشاوره حقوقی سقط جنین
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نامه سونوگرافی دلیل سقط جنین نبوده شماشکایت کنید درخواست معاینه پزشکی کنید و درصورت اثبات جرم بوده و شامل محکومیت کیفری و دیه میشود

با سلام اگر قصد ادامه زندگی دارید بهتر است این موضوع را فراموش نمایید

سلام
بله میتوانید در خصوص مطالبه دیه مبنی بر سقط جنین اقدام نمایید

صرف احراز حمل همسرتان دلیل بر دیه نیست و شرایط خاص میتواند جواز سقط باشد.
ثانیا مجازات دیه است و با توجه به سن جنین ۲ تا ۶ صدم دیه کامل دیه دارد .
با توجه به گذشت زمان بنظر اثبات عمد در موضوع عملا امکانپذیر نخواهد بود.

اثبات این موضوع که سقط عمدی بوده صرفا با سونوگرافی امکان‌پذیر نیست مگر اینکه خودشان اقرار کنند.

با سلام
سوال شما در عین خاص بودن بسیار تعجب آور است
از باب پاسخ محضر جناب عالی باید عرض کنم که سقط جدین توسط مادر،فی المجموع و علی الظاهر موضوع کیفری نبود و فقط بار مالی دارد. یعنی مادر باید دیه ی جنین را بدهد.( اینکه در چند ماهگی جنین سقط شود،خود جای بحث است )
نکته دیگر اینکه سقط جنین نمیتواند منوط به اذن پدر باشد و چنین تصریحی در قانون بدین شکل وجود ندارد.
و سقط اگر در شرایط ویژه مانند اولویت سلامت مادر و یا مباحث ناقص الخلقه بودن و سایر باشد کاملا مطابق مقررات است.
اما اینکه بعدها بخواهید از اسناد موجود که در اختیار دارید بهره بجویید نیز علی الاصول منعی ندارد.
فراموش نفرمایید شرایط سقطی که در تاریخ سقط وجود داشته،ملاک رسیدگی قرار خواهد گرفت.

البته که مرور زمان باعث ضعف ادله شما میشود

۲دیه جنین در هر زمان تعلق میگیرد

مجازات کیفری مادر مشمول مرور زمان میشود