مبنای انتخاب ۲۵ واحد مورد تایید دادگاه جهت واگذاری چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۸۱ #18186698

با سلام. سازنده ای با یک تعاونی قرارداد مشارکت در ساخت داشته و بر مبنای آن قرارداد از یک برج ۱۵۰ واحدی، تعداد ۲۵ واحد بدون تعیین شماره واحد از طرف تعاونی به سازنده محول شده است و سازنده مجوز فروش را داشته است. متاسفانه سازنده کلاهبرداری نموده و در عوض ۲۵ واحد، تعداد ۷۱ واحد از واحدهای برج مذکور را پیش فروش نموده است و تعاونی اقدام به شکایت و درخواست ابطال قرارداد واحدهای اضافه را نموده است. ممکن است راهنمایی فرمایید مبنای انتخاب ۲۵ واحد مورد تایید دادگاه جهت واگذاری چیست؟ آیا بر مبنای تاریخ قراردادها اقدام میشود و یا بر مبنای صلاحدید سازنده و یا تعاونی؟

مشاوره حقوقی قراردادهای واگذاری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
مفاد قرار داد، و رای دادگاه می بایست مورد ارزیابی قرار گیرد تا بتوان پاسخ درخوری تقدیم داشت.

درود

ساعت و تاریخ مندرج در قرارداد صدرنشین این دعوی ست
.سپاس

سلام
در صورتی که سازنده اجازه پیش فروش را داشته باشد ،۲۵ واحد مقدم صحیح میباشد.

درود
تاریخ قراردادهای مقدم مبنا مالکیت می باشد.

سلام.بایستی بر اساس مفاد قرارداد اقدام نمود.

قراردادهایی که تاریخ مقدم دارند مالک ۲۵ واحد هستند

سلام
در صورتی که واحد ها همگی دارای شرایط یکسان باشند مهمترین معیار برای فروش واحد های مجاز زمان فروش است