آیا شماره دادن به خانمی جز مزاحمت و اغفال محسوب می شود؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴,۵۹۶ #18175357

با سلام ببخشید آیا کسی که اقدام به شماره دادن به دختر خانمی داشته و توسط خانواده دختر به کلانتری برده شود و شکایت کردند که طرف مزاحمت ایجاد کرده سپس کلانتری از طرف تعهد کتبی گرفتن که باعث مزاحمت و اغفال دختران نشود و در صورت تکرار برابر قانون رفتار میشود.خواستم بببینم ایا شماره دادن مگه جزو این دسته جرایم قرار دارد؟ آیا رویه این پرونده ادامه دارد؟ یا مختومه است؟ و آیا تعهد بدون استعلام هویت معتبر است؟چون کد ملی و نام خانوادگی اشتباه درج شده است.کلانتری هم بعد تعهد به طرف گفته میتونی بروی.ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آیا دادگاه چه حکمی می‌دهند برای این. یا پرونده مختومه میشود

درصورت تعقیب و اصرار به شماره دادن از مصادیق مزاحمت برای بانوان است
پرونده شما مختومه است

مزاحمت برای بانوان یکی از جرایم موجود در بخش تعزیرات قانون مجازات اسلامی میباش و قابل پیگیری است

با سلام
تعقیب نمودن زنان به قصد دادن شماره تلفن برای دوستی، مصداق ایجاد مزاحمت برای بانوان می‌باشد

سلام دوست گرامی
بله می تواند مزاحمت تلقی شود ولی کلانتری چون می دانسته عمل شما در حد مزاحمت نبوده بنوعی می خواستند رفع و رجوع کنند بهرحال پرونده مختومه و ادامه ندارد

با سلام
با توجه به علت زمان و مکان دادن شماره تماس میتونه مصداق مزاحمت پیدا کنه