مطالبه سهم الشرکه و حق الامتیاز در یک واحد تجاری به چه صورتی میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۳۳ #18166

سلام
شخصی در یک واحد تجاری مشغول به انجام کار بود که من با او شریک شدم و در قبال وسایل و حق الامتیاز و سابقه او مبلغی معین به او پول دادم. با توجه به پایان زمان قرارداد مشارکت از او پولم را طلب کردم که ایشان از پرداخت خودداری میکنند. اگر بخواهم از او شکایت کنم باید تحت چه عنوانی دادخواست تنظیم کنم و آیا مبلغی که دادگاه تعیین می کند شامل حق الامتیاز نیز می شود و یا اینکه حق الامتیاز قابل معامله نیست؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به محتوای قرارداد میان شما بستگی خواهد داشت که حق سرقفلی به چه میزان و به چه نحوی به شما واگذار شده باشد لذا میتوانید جهت طلب خود دادخواست مطالبه ی وجه تقدیم دادگاه نمایید و حق امتیاز را هم در صورتیکه پرداخت نموده باشید قابل استرداد خواهد بود.

موید باشید