من که ۲۰ سالمه چرا نمیتونم به تنهایی برم فتا؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۲ #18160290

با سلام
من یه اتفاق عجیبی برام افتاد ممنون میشم کمکم کنید من یه چن روز پیش داشتم با دوستم توی واتساپ صحبت میکردم و ازش رمز اینستاشو خواستم ( رمزامونو بهم میدیم و مشکلی نداریم )
رمز رو فرساد ولی من بخاطر اینکه قبلا هم از واتساپم به نحوی که واقعا نمیدونم چجوری یکی حرفامو خونده بود و با شماره فیک بهم یه sms زشت و دروغ راجع بهم فرساده بود، من چیزای مهمم رو تو واتساپ نگه نمیدارم ( از این شماره فیک میشه شکایت کرد؟ )
برای همین هم سریع رمز دوستم رو که ورداشتم سریع پاکش کردم
چون من با دستگاه دیگه وارد اینستای دوستم میشدم اینستا ازم کد ۶ رقمی خواس
از دوستم کد ۶ رقمی رو خواستم و برام فرساد ولی دگ اونو پاک نکردم چون مهم نبود
بعد ۱۰ دقیقه اینا
یکی با شماره ۰۹۳۴ به دوستم sms داد و همون کد ۶ رقمی رو براش فرساد !!
چنین چیزی چطور ممکنه؟ ایا واتساپ هک میشه؟ و اینکه من با لپ تاپ میام واتساپ
ممکنه لپ تاپم کلا هک شده باشه؟ و باید چیکار کنم و از کجا بغهمم هک شده و اگه شده چیکار کنم برطرف شه؟
و بعد اینکه من دیروز رفتم فتا که شاید بتونم شکایت کنم ولی به من گفتن حتما باید یا با پدر یا برادر بیام
من نمیخوام پدر یا برادرم از ماجرا باخبر باشن ! چیکار میتونم بکنم ؟ من که ۲۰ سالمه چرا نمیتونم به تنهایی برم فتا؟!
ایا اصن میشه شکایت کرد؟ پیگیری میکنن؟
مرسی از راهنماییتون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر

بله می توانید. شما به سن قانونی رسیده اید. مراتب را به پلیس فتا گزارش دهید.