می توانم بر علیه ایشان شکایت خیانت در امانت کنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۱۴ #18153236

این پرسش را برای دومین بار است که خدمت شما عزیزان مطرح می کنم،بنده در حضور شهود چکی را از بابت تعهد انجام معامله به شخصی دادم،معامله صورت گرفته،تسویه انجام شده،چند بار پیش این فرد رفتیم جهت دریافت چک گفتند که گم شده،الان برای آن چک شکایت کرده،با نام خوانده نادرست و آدرس نادرست،آیا من می توانم بر علیه ایشان شکایت خیانت در امانت کنم،ودر مورد شکایت ایشان من چکار می تونم بکنم،منتظر راهنمایی شما سروران گرامی هستم

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به شهود استناد کنید

سلام
به شهادت شهود استناد بفرمایید

به شهود استناد شود .....

سلام ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و در صورت عدم استرداد چک اقامه دعوا کنید

سلام
به شهادت شهود استناد نمایید.

با سلام. با توجه به استناد شهود دادخواست استرداد چک را در دادگاه حقوقی مطرح نمایید.

به شهادت شهود باید استناد نمایید