آیا برای تنظیم سند خانه غیر از نام خریدار، امضای او نیز لازم است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۷ #18142937

من یه خانه از طریق مبایعه نامه خریدم، به هنگام تنظیم سند خانه به اسم همسرم زده شده،ولی فروشنده از من امضا نگرفته که خانه رو به اسم خانم بزنم،و حالا همسرم می خواهد خانه را بفروشد.

آیا من الان می توانم ادعا کنم که خانه مال منه؟

و بغیر از شخص خریدار به اسم یه نفره دیگه هستش؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خانم‌شما می تواند خونه رابفروشد
‌چون به موجب سکد‌مالکیت ، مالک خوته است

آیا من الان می توانم ادعا کنم که خانه مال منه؟

با توضیحاتی که دادید می توانید تقاضای ابطال سند به استناد قولنامه معارض را مطرح کنید و سپس علیه فروشنده شکایت فروش مال غیر مطرح کنید

بله میتوانید این ادعا را نمایید و فروشنده را ملزم به تحویل و انتقال سند رسمی نمایید و سپس بابت فروش مال غیر نیز از ایشان شکایت نمایید .