آیا فروش ملک با فریب و بدون اطلاع مالک قابل پیگیری است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۴ #18140164

با سلام ، برادر بزرگم در سال ۸۸ به دلیل تعیین مستمری پدرم تمام افراد خانواده ام را در دفترخانه یکی از دوستانش حاضر کرد و بعلت عدم معتلی برای بنده و خواهرم که شاغل بودیم، فرم ناقص و تکمیل نشده وکالت را امضا کردیم و در دفتر نیز خط شمردند و امضای ما را اخذ کردن و چون هم به برادرم و هم به سردفتر اعتماد داشتیم امضا کردیم ، بعد گفتن که کپی وکالتنامه هم وقتی آماده شد به دستمون میرسونه که تا بحال نرساند و ادعا کرد که ندارد و چند بار که سوال کردیم گفت که بلااستفاده بود و باطل شد . حال فهمیدیم که برادرم یک ملک که به نام مرحوم پدرم بوده رو به نام خودش منتقل کرده و در واقع بدون اطلاع ما با هماهنگی با سردفتری وکالت فروش گرفته بوده است ، حالا با ما شرط کرده که باید مادرم که در قید حیات است ، خانه اش را بفروشد سهمش را بدهد تا او نیز سهم ما را بدهد و مادرم را دچار فشار روحی و روانی میکند ، حال با اینکه ما ندانسته امضا کردیم آیا میتوان شکایت کرد یا کار از کار گذشته و فایده ای ندارد؟ ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
متاسفانه با فرمایشات شما و اوضاع پیش آمده بسیار سخت و دشوار خواهد بود لذا پیشنهاد دارم با تمامی مدارک حضورا با یک وکیل خبره در این زمینه مشاوره داشته باشید

سلام
اثبات این موضوع بسیار سخت و متصور نیست !

از آنجا که انتقال کاملا رسمی و قانونی صورت گرفته بعید است بتوانید موضوع نحوه اخذ وکالت را اثبات کرده و به صحت سند رسمی خدشه ای وارد نمایید .