فسخ قرارداد خودرو؛ امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۴۸ #18138826

من سه روز پیش ماشین از سایت دیوار خریدم که بعد فهمیدم سرم کلاه رفته و فریبم دادن و موتور و شاسی ماشین مشکل داره رفتم برای فسخ یارو قبول نکرد منم قبل ۲۴ ساعت شکایت کردم میخواستم بدونم آخرش چی میشه امیدی هست پولمو پس بگیرم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، برای پاسخ دقیقتر باید متن قرارداد مطالعه شود، ولی چنانچه خیار تدلیس باقی مانده باشد می توانید به شرط اثبات سو نیت ایشان معامله را فسخ کنید

البته باید دید در قلنامه چه نوع قراردادی نوشته شده ولی میتوانید از مراجع قضایی شکایت و پیگیری کنید و به نتیجه مطلوب برسید

با سلام
باید قرار داد مطالعه شود ولی در فرض سوال و رویه قراردادها تمامی خیارات ساقط شده به جز خیار تدلیس که باید اثبات کنید که فروشنده قصد فریب را داشته است