آیا می توانم با ارسال یک لایحه در جلسه اول رسیدگی دادگاه در تاریخ مشخص شده شرکت نکنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۴۱ #18130008

با سلام/ بنده به عنوان خواهان در اعتراض به توقیف ملک خود دادخواستی را به عنوان معترض شخص ثالث به یکی از شعبه های دادگاه شهرستان اندیمیشک ارسال کرده ام و از آنجا که خودم ساکن تهران هستم

مشاوره حقوقی ملکی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بله منعی ندارد

بادرودوسلام امکان ارسال لایحه می باشد.

"با سلام"
بلی ارسال لایحه بلامانع است

سلام
بله امکان ارسال لایحه از طریق دفاتر خدمات قضایی وجود داره و نیازی به حضور در جلسه نیست.

در صورتی که حضور شما الزامی نیست می توانید لایحه ارسال کنید

بله مینوانید حضور نیابید در صورتی که حضور شما الزامی نباشد
میتوانید لایحه بفرستید یا وکیل بگیرید

می توانید لایحه ارسال نمایید یا وکیل اختیار نمایید.