آیا توقیف خودرو بابت حمل مواد مخدر به مدت دو ماه قانونی می باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۲ #18104586

سلام
مسافر بنده را با ۴۰ گرم گراس گرفتن و گردن گرفته ماشین بنده در پارکینگه و دادیار پرونده میگه حمل مواد دو ماه ماشین باید بماند پارکینگ هر وقتم میریم پیشش با صدای بلند و با بی احترامی مارو بیرون میکند و اصطلاحا لج کرده آیا نگه داشتن ماشین به این مدت در پارکینگ قانونی است؟ و آیا به مراجع بالا تر میشود گزارش لج کردن و بی احترامی دادیار را داد؟در ضمن یک اس ام اس برای من امد که تحقیقات مقدماتی شما به پایان رسیده و پرونده به شعبه دادیاری ارجاع شد حال با پایان تحقیقات به چه دلیل خودرو را نگه داشته و اصرار به مدت طولانی می کند که باید در پارکینگ بماند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
قانونی است .
شما به دادستان مراجعه نمایید و قضیه را برایشان بازگو کنید به دستور دادستان ماشین از پارکینگ ترخیص میشود . اگر از دادیاری هم شکایتی دارید به دادستان اعلام نمایید .