آیا بیمه بیکاری بهم تعلق میگیره؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۴۱ #18104540

سلام من از اول اردیبهشت بیکار شدم. ۲۱ ماه تو یه کارگاه مشغول به کاربودم و بیمه دارم
۲۰ ماهش رو ولی بهمن ماه رو بیمه رو نزدن برام یادشون رفته

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بله تعلق می گیرد.

از تاریخ بیکاری ۳۰ روز فرصت دارید جهت برقراری بیمه بیکاری و در صورت عذر موجه تا ۳ماه در هیات حل اختلاف اداره کار

بله بیمه بیکاری به شما تعلق میگیرد فقط زودتر اقدام کنید

سلام
شرایط دریافت بیمه بیکاری چگونه است؟
اگر شرایط زیر را داشته باشید، بیمه بیکاری به شما تعلق می‌گیرد:

مشمول قانون کار و تامین اجتماعی باشید
تبعه کشورهای دیگر نباشید
مستمری‌بگیر، بازنشسته یا از کارافتاده نباشید
پیش از بی کاری، حداقل یک سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشید
کارفرما، دارای شغل آزاد یا بیمه‌شده اختیاری نباشید
به صورت غیر ارادی از کار اخراج شده باشید
بیکاری خود را تا ۳۰ روز پس از اخراج به اداره کار اعلام نمایید (البته در موارد خاص، بیش از ۳۰ روز نیز امکان‌پذیر است).
نکته: افراد بیمه شده‌ای که به دلیل بروز حوادث غیرمترقبه مانند جنگ، زلزله، آتش‌سوزی و سیل کار خود را از دست می‌دهند، برای دریافت بیمه بیکاری نیازی به داشتن سابقه پرداخت حق بیمه برای مدت زمان مشخص را ندارند. این افراد حتی اگر در اولین روز کاری خود نیز بر اثر چنین حوادثی بی کار شوند، در صورت داشتن سایر شرایط، واجد شرایط بیمه بیکاری خواهند بود.

بله به شما تعلق می گیرد بهتر است زودتر اقدام نمایید

بااحترام
باید حداقل ۷۲ روز برای شما از اخرین روز کار بیمه رد سده باشد به شما تعلق نمیگیردولی دارای شرایطی هستید که
...

حداکثر ظرف یک ماه از تاریخ اعلام قطع همکاری میتوانید درخواست بیمه بیکاری نمائید .