آیا در صورت تشابه اسمی برند باید آن را تغییر داد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵,۲۷۲ #18094

به علت مشابهت یک بخش از برند مورد نظر ما که ثبت اظهار نامه کرده ایم ، با برند دو بخشی دیگر که قبلا ثبت شده و در طبقات مشابه هستند اظهار نامه رد شده است.برای ثبت اعتراض چه کاری باید کرد؟
لوگوی برند ما کاملا متفاوت با برند دیگری می باشد و فقط برند ما با یک بخش از برند دیگر تشابه اسمی دارد.
در صورت امکان مرا راهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی ثبت علامت تجاری - ثبت برند
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
طبق بند واو از ماده ۳۲ قانون ثبت اختراعات مصوب۸۶، چون به خاطر تشابه نمی تواند. مجددا درخواست شما رد می گردد.

درود
بعید است اعتراض شما پذیرفته شود . باید در نام برند خود تغییر ایجاد نمایید ‌

با احترام می بایست تغییراتی در برند اعمال نماسید تا از تشابه خارج گردد.

سلام
اعتراض شما موثر نیست و باید تغییراتی در برند خودتون اعمال کنید تا از تشابه خارج گردد

در صورتیکه برند شما شباهتی با برند ثبت شده داشته باشد اعتراض شما رد خواهد شد و باید برند دیگری را ثبت نمایید.

موید باشید