اثبات مالکیت زمین کشاورزی چگونه است؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۷۹ #18093173

خسته نباشید بنده مشکلی داشتم.
عذرخواهم بدون مقدمه سر اصل مطلب می روم.
می خواستم از شما در مورد زمین های زراعی که در روستا هست و بعد از کشت از طرف محیط زیست اقدام به تخریب این زمین های زراعی کردند مشورت بگیرم.
این زمین ها در حدود ۵۰ سال پیش تحت کشت بوده واز آن به بعد دیگر تا به سال گذشته مخروبه باقی‌مانده بود.
تا ما آن را کشت کردیم حالا محیط زیست ادعا می کند که جزء منابع ملی است ای زمین ها.
لازم بذکر است که افراد روستا هم تایید می کنند که پدربزرگ بنده در ۵۰ یا ۴۵ سال گذشته در آن زمین ها کشاورزی می کرده اند.
در واقع شاهد این هستند که زمین ها به ما تعلق دارد نه، به منابع ملی....
منتظر پاسخ شما هستم.....

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام بایستی مالکیت خودرا احرازو اثبات نمایید.

با سلام، پیشنهاد میکنم از روش‌های دیگر جهت اخذ راهکار استفاده کنید،
لکن شما باید بطرفیت منابع طبیعی در شعب منتخب دادگستری مرکز استان طرح دعوی نمایید که با ارجاع امر به کارشناس منتخب دادگستری، در صورتی که سابقه کشت و زرع وجود داشت و این امر برای کارشناسان محرز گردید میتوانید حکم بگیرید ، موفق

با سلام، باید مالکیت خود را اثبات کنید

با سلام. دادخواست اثبات مالکیت اقامه کنید.

بااحترام
از طریق ماده ۵۶ اقدام نمایید

سلام دادخواست اثبات مالکیت بدهید.

با درود می‌بایست اثبات مالکیت مطرح کرد.