مهلت خواستن خانواده شوهر و قبول نکردن از طرف زوجه چقدر میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۲۵ #18076

با سلام
من قبلا سوالم رو پرسدیم ولی حالا یه سوال دیگه دارم ممنون میشم جواب بدید.
من دو ماه بعد از اینکه شوهرم بهم گفت نه طلاقت میدم و نه دیگه پیشت میام رفتم دادگاه. اول یک اظهارنامه تعیین تکلیف فرستادم و چون شوهرم یک شهرستان دیگه زندگی میکنه بهم گفتن حداقل یک ماه طول میکشه تا به دستش برسه. هنوز اظهارنامه رو تازه فرستادم واسه نفقه معوقه هم درخواست دادم. حالا اظهارنامه به دست شوهرم رسیده.خودش که نه زنگ زده و نه اومده. ولی خونوادش زنگ زدن فرصت خواستن. گفتن دو ماه دیگه با پسرمون باش اگه اخلاقش درست نشده باشه اونوقت برو دادگاه. الان به نظر شما من چیکار کنم؟ من قصد آشتی به هیچ عنوان ندارم. چون شوهرم هم دست بزن داره هم زورگویه هم رفیق بازه هم فقیره و... . فقط میخواستم ببینم اگه من این مهلتو بهش ندم دیگه نفقه بهم نمیرسه؟ در ضمن من مطالبه نفقه رو فقط واسه تحت فشار گذاشتن شوهرم انجام دادم چون پول نداره گفتم شاید بعد از مطالبه نفقه بیاد توافقی جدا بشیم. الان اگه من اون مهلتو بهش ندم تو دادگاه محکوم میشم و نفقه بهم تعلق نمیگیره؟؟ با توجه به اینکه خودش هیچ اقدامی نکرده و فقط خونوادش زنگ زدن. در ضمن من تو عقدم و باکره هم نیستم.

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حتی اگر این فرصت را به ایشان ندهید نفقه به شما تعلق خواهد گرفت به دلیل اینکه شما در منزل در حال تمکین هستید و ایشان منزل را ترک کرده اند. لذا در صورتیکه بتوانید سوء رفتار ایشان را اثبات کنید حق طلاق خواهید داشت.