آیا بعد از فوت ایشون میشه این مستمری به همسرم انتقال پیدا کنه؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۴۰۸ #18019747

سلام خسته نباشید من یه سوال داشتم درمورد همسرم که از سن ۱۹سالگی مبتلا به دیابت هستن و الان که ۳۶سالشه به تدریج توانشو برای کارکردن از دست میده میخواستم بپرسم مستمری پدرشوهرم که ۱سال هست فوت کرده و مادر شوهرم حقوقشو میگیره آیا بعد از فوت ایشون میشه این مستمری به همسرم انتقال پیدا کنه من مطمئنم تا چند سال دیگه همسرم به کلی توان کار کردن رو از دست میده پدرشوهرم بازنشسته ی سپاه و ایثارگر بودن

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از طریق اداره مربوطه پیگیری کنید.

بادرودوسلام ازطریق اداره مربوطه اقدام نمایید.

از اداره مربوطه پیگیری کنید.

فرزند دختر تا زمانیکه ازدواج نکرده باشد می تواند از مستمری پدرش بهره گیرد اما برای کسب طلاعات بیشتر به کانون بازنشستگان سپاه مراجعه نموده و مشروح با مستندات ، خواسته خود را توضیح دهید تا راهنمایی شوید.

بادرودوسلام ازطریق اداره مربوطه پیگیری و اقدام نمایید.

از اداره مربوطه پیگیری بفرمائید

با سلام اگر در کمیسیون ارگان مربوطه ازکارافتادگی ایشان تائید گردد امکان برقراری مستمری وجود خواهد داشت.