میتونم ایشون رو ببرم محضری جایی و این اموال رو به خودم منتقل کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۸۷ #17996401

چند سال پیش, با فردی وارد شراکت شدم.پول از من و کار از ایشان.در خرید و فروش دام.دست نوشته با امضا و اثر انگشت ایشان و بنده موجود است.ایشان بعد چهار سال دام را فروخته بدون مشورت و در بورس سرمایه گذاری کرده.هم مال من و هم مال خودش رو به باد داده و کلی شاکی داره.تا جایی که میدونم مستاجره و حقوق بازنشستگی میگیره.زمین های پدریش هم قولنامه ای بینشون تقسیم شده.تو بورس هم که عرض کردم همون سهام ها با کد بورسی ایشان موجوده و افت کرده.من میتونم ایشون رو ببرم محضری جایی و این اموال رو به خودم منتقل کنم؟با اینکه یک دهم پولم نمیشه!حقوق بازنشستگی بیمه ی تامین اجتماعی رو میشه کامل خودش بنویسه به حساب من ریخته بشه؟ممنون میشم راهنماییم کنید در این خصوص.کل زندگیم رو هواست.لطفتون زیاد.با تشکر از شما عزیزان.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام انجام امر منوط به حصول توافق می باشد

بادرودوسلام چنانچه تراضی شود امکان پذیر می باشد.

با سلام خدمت شما بزرگوار
اگر شما توافق بکنید می توانید براساس همین توافق اموال را منتقل نمایید

کل حقوق ابشان با توافق به حساب شما واریز نمیشود . در رابطه با بورس هم بفروشید و پولش را بحساب خودتون واریز کنید

اموال قابل انتقال به شما هست ولی حقوق تنها به حساب ایشون واریز می شود

بااحترام
شما میتوانید سهام بورسی وی را به خود طی توافقی انتقال دهید

درود
شما می توانید دادخواست تامین خواسته و توقیف اموال مطرح نمایید