اگه اثبات مالکیت بدیم چه مدارکی باید بدیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۸۲۰ #17991699

سلام .من یک زمینی دارم به مساحت ۵ هکتار به صورت مشاعی واگذار شده بهم سال ۶۲ .ما در طی این سال ۴/۷ هکتار از اونو کاشتیم ولی بقیه اش که ۳ هزار متره به دره ختم میشه و شیبداره فقط برای یونجه مناسبه امسال اومدیم چون مزرعه را یونجه کرده بودیم کاشتیم یک نفر اومد خراب کرد ومقداری هم وارد زمینی که هر سال می کاشتیم شد و در کل یک نهر کشید و اون مقدارکاشته نشده و شده در سال های قبل را بهم پیوست و تفکیک کرد ما رفتیم شکایت کیفری تخریب و تصرف عدوانی دادیم کارشناس اومد اونا سند دادن ماهم برگه جهادکشاورزی به صورت دادیم برگه ما پلاکش ۲۶مشاعی بود سند اونا ۲۵مشاعی کارشناس رفت زمین را بررسی کرد دید زمین در ۲۶ است نوشت زمین مال ماست بعدش قاضی گفت صراحتا بگو مال کیه کار شناس جا زد و گفت در گزارش اولیه چون پلاک محل اختلاف و سند شاکی یکی بوده گفتم مال شاکیه وگرنه صراحتا نمی تونم بگم.قاضی هم بعد این قرار اناطه صادر کرد حالا ما در قرار اناطه چیکار باید بکنیم؟؟و اینکه در دادخواست اثبات مالکیت چه خواسته هایی بغیر اثبات مالکیت می تونیم بنویسیم؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام بایستی مدارک محکمه پسند به استناد شهادت شهود و یا غیره تهیه فرمایید

با سلام
باید اسناد و مدارکی که سابقه تصرفات شما را گواهی می کند ارائه کنید. مثل پرداخت قبوض یا احیانا عوارض و مالیات مربوط به آن ملک. همچنین تنظیم استشهادیه برای این دعوی نیز بسیار ضروری است.

جهت اثبات مالکیت به اماره تصرف استناد نموده و استشهادیه ای در این خصوص تنظیم نمایید

در رفع تصرف عدوانی کیفری برعکس دعوای رفع تصرف حقوقی باید مالکیت معلوم و یا مستند به سند رسمی باشد چون مالکیت شما معلوم نبوده دادگاه کیفری برای تعیین مالکیت در دادگاه حقوقی قرار اناطه صادر کرده و پس از اثبات مالکیت به وسیله ادله ای که دارید به شکایت تصرف عدوانی رسیدگی میشود.

سلام نیاز به انجام کاری از سمت شما نیست و در دادگاه کیفری باید ابتدا حکم صادر شده و قطعی گردد تا دادگاه حقوقی بتواند وارد ادامه رسیدگی شود

با سلام
در قرار اناطه دادگاه حقوقی صبر می کند تا دادگاه کیفری رای صادر کند و بعد به رسیدگی ادامه می دهد در دادخواست اثبات مالکیت همان مدارک جهاد کشاورزی و شهادت شهود که از چه زمانی شما آنجا را تحت تصرف دارید